ZESTAW ŚWIĄTECZNY 2 balsamy + olejek do tatuażu

CENA: 109,90 PLN
za
szt.
Czas wysyłki: 24 Godziny
szt.

produkt niedostępny w tej liczbie

dostępna ilość:

dodano produkt

przejdź do koszyka

Kod EAN: 5906395832033

ZESTAW ŚWIĄTECZNY -  2 BALSAMY DO WYBORU - PODAJ W UWAGACH KTÓRE ZAPACHY WYBIERASZ - ALBO ZOSTAW WYBÓR NAM ORAZ 1 OLEJEK DO PIELĘGNACJI TATUAŻU REBELIA

Gorące powietrze, lekki wiatr od morza, zapach plantacji mandarynek i dziko rosnącego rozmarynu... Taka jest Ibiza i taki jest jej duch - Ibiza Spirit

Wyrafinowna męska elegancja, letni ładgodny wiatr, zapach płatków rózy i innych olejków eterycznych...
Taka jest nasza wyjątkowa kompozycja - Morning Rose

Rebelianci nie lubią normalności, chcą się odnaleźć wszędzie - wczoraj na Syberii, dziś w orientalnym karawanseraju a jutro w dalekich tropikach. To dla Ciebie jest ten zapach: naturalne olejki eteryczne z miry, ambru, piżma i inne naturalne substancje zapachowe. Renegade to ty.

 

Nasz balsam wygładza i zmiękcza brodę i wąsy, ułatwia jej stylizowanie, eliminuje elektryzowanie.

Wyprodukowano specjalnie dla Ciebie w manufakturze, z absolutną starannością i dokładnością przez dwóch facetów z brodą z Nadodrza.

Połączenie masła shea, oleju kokosowego, naturalnego wosku pszczelego najwyższej jakości, oleju z konopii, rycyny. Wzbogacone o witamine E oraz naturalne olejki eteryczne z rozmarynu, mandarynki i inne naturalne substancje zapachowe.

Kompozycja ta jest doskonała dla twojego zarostu - dba o atrakcyjny i zdrowy wygląd brody, nawilża ją i odżywia a jednocześnie zawiera kompozycję zapachową o delikatnym męskim zapachu.

Masło shea pomimo nazwy jest  olejem roślinnym wytwarzanym z nasion afrykańskiego drzewa z gatunku Masłosz Parka. Swoje właściwości kosmetyczne zawdzięcza wysokiej zawartości fitosteroli, trójterepyny, karitenów. Wykazuje działanie przeciwobrzękowe, przeciwzapalne, antybakteryjne, łagodzące, wygładzające, rewitalizujące oraz stymulujące krążenie krwi.

Olej kokosowy w naturalny sposób przywraca zarostowi blask i zdrowie. Olej kokosowy wnika w cebulki, odżywia je i dostarcza niezbędnych składników mineralnych, takich jak potas, cynk czy magnez. Zamyka łuskę włosa, dzięki czemu staje się on miękki, lśniący, a końcówki nie rozdwajają się. Pobudza cebulki włosa do regeneracji, skutecznie zwalcza łupież.

Wosk pszczeli charakteryzuje się przyjemnym zapachem, zbliżonym do zapachu miodu i propolisu. Wosk zawiera w swoim składzie około 300 różnorodnych związków. W jego skład wchodzą między innymi: estry wyższych kwasów tłuszczowych i długołańcuchowych alkoholi, wolne kwasy tłuszczowe, wysokocząsteczkowe węglowodory, wolne alkohole, laktony, flawonoidy. Nadaje ładny, jedwabisty połysk oraz sprawia, że pomada dobrze się rozsmarowuje. Wosk pszczeli uelastycznia i zmiękcza skórę.

Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

Olej kokosowy zawiera również związki, które wybielają zęby. W związku z tym można na jego bazie przyrządzić pastę do zębów. Wystarczy połączyć go z sodą oczyszczoną, sproszkowanymi skorupkami jaj (dla optymalnej proporcji wapnia-magnezu), ksylitolem i olejkami eterycznymi, takimi jak mięta czy cynamon.



http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.

Olej kokosowy zawiera również związki, które wybielają zęby. W związku z tym można na jego bazie przyrządzić pastę do zębów. Wystarczy połączyć go z sodą oczyszczoną, sproszkowanymi skorupkami jaj (dla optymalnej proporcji wapnia-magnezu), ksylitolem i olejkami eterycznymi, takimi jak mięta czy cynamon.



http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html

Kwasy tłuszczowe zawarte w oleju kokosowym głęboko penetrują i odżywiają skórę, dzięki czemu jest on doskonałym kremem nawilżającym i wygładzającym. W związku z tym powinny po niego sięgnąć posiadaczki cery suchej i odwodnionej. Z kolei antybakteryjne właściwości kwasu laurynowego sprawiają, że olej kokosowy doskonale zwalcza trądzik. By pozbyć się krost, można wcierać olej w skórę, jak również dodawać go do posiłków zamiast innych tłuszczów roślinnych. Dodatkowo olej kokosowy chroni skórę przed słońcem, gdyż wykazuje to samo działanie, co krem z filtrem SPF 10.

Z kolei na łamach "Journal of Cosmetic Science" specjaliści przekonują, że olej kokosowy wywiera korzystny wpływ także na włosy. Trójgliceryd kwasu laurynowego jest bardzo podobny do białek we włosach, a dzięki swojej niskiej masie cząsteczkowej i prostym łańcuchom liniowym może przenikać w głąb trzonu włosa.



http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/olej-kokosowy-zastosowanie-w-kuchni-kosmetyce-wlasciwosci-oleju-kokoso_35755.html
olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html

Olejek konopny zawiera kwasy, w szczególności linolowy i alfa-linolenowy należące do kategorii esencjonalnych kwasów tłuszczowych (EFA), niezbędnych dla zachowania pięknej, młodej i zdrowej cery.
Dodatkowo, olej konopny w znacznym stopniu przypomina sebum wydzielane przez ludzką skórę, dzięki czemu usprawnia gospodarkę naturalnymi lipidami, co ma szczególne znaczenie dla skóry mieszanej, tłustej oraz łojotokowej. Wzmacnia naturalną odporność skóry na działanie czynników zewnętrznych, takich jak otarcia mechaniczne, ekstremalne temperatury lub silny wiatr. Zmniejsza ryzyko zapaleń, podrażnień i przebarwień i stanów zapalnych. Dba o właściwy poziom nawilżenia skóry.
Leczy poważne stany chorobowe skóry, takie jak łuszczyca, egzema i łojotok. Dzięki zdolności do regulacji wydzielania sebum wspomaga leczenie trądziku i matowi cerę tłustą i mieszaną. Stosowany na zarost, olej konopny dodaje im blasku i ułatwia rozczesywanie.

Olejek rycynowy charakteryzuje się stosunkowo małym ciężarem cząsteczkowym, dzięki czemu może ​​szybko wchłaniać się w skórę i włosy, zapewniając im niezbędne wartości odżywcze i nawilżające.

Jak stosować ?
Nanieś niewielką ilość balsamu na otwartą dłoń. Rozetrzyj i wmasuj w miejsce występowania zarostu. Stylizuj zarost tak jak najbardziej lubisz.
Ciesz się cudownym dniem!


OLEJEK REBELIA

 

Wszystko co normalne jest jej obce. Wyróżniają ją świeżo wyglądające tatuaże, tak jakby kilka dni temu wyszła od swojego tatuażysty... Taka jest Rebelia, olejek do pielęgnacji tatuaży.

 

Wyprodukowano specjalnie dla Ciebie w manufakturze, z absolutną starannością i dokładnością przez dwóch facetów z brodą i tatuażami z Nadodrza.

Połączenie olejków arganowego, z rokitnika oraz z konopi. Wzbogacone o witamine E oraz naturalne olejki eteryczne.

Kompozycja ta jest doskonała dla twojego tatuażu - dba o atrakcyjny i świeży wygląd tatuażu, nawilża go i odżywia a jednocześnie przywraca głębię koloru.

Produkt nie zawiera parabenów.

Nie testowany na zwierzętach.

Olejek arganowy zawiera duże ilości witaminy E, odżywia  i posiada właściwości przeciwzapalne chroniące skórę. To jeden z najcenniejszych olejków znajdujączch zastosowanie w produktach kosmetycznych. Poprawia elastyczność skóry oraz działa rewitalizująco.

olej z ostropestu zmniejszają zaczerwienienia, rozjaśniają cerę oraz poprawiają zdolności regeneracyjne skóry.

http://www.poradnikzdrowie.pl/zdrowie/medycyna-niekonwencjonalna/ostropest-wspiera-prace-watroby-wlasciwosci-lecznicze-ostropestu_41905.html

Olejek z rokitnika. Rokitnik jest jedną z nielicznych roślin zawierających w miąższu owoców olej tłusty oraz wiele witamin i mikroelementów. Między innymi  witaminy z grupy B, witamina E, F, K, P, kwas foliowy, karotenoidy, antocyjany, flawonoidy, fosfolipidy, prowitaminę D, garbniki, cukry, kwasy organiczne oraz makro i mikroelementy.

Olejek konopny zawiera kwasy, w szczególności linolowy i alfa-linolenowy należące do kategorii esencjonalnych kwasów tłuszczowych (EFA), niezbędnych dla zachowania pięknej, młodej i zdrowej cery.
Dodatkowo, olej konopny w znacznym stopniu przypomina sebum wydzielane przez ludzką skórę, dzięki czemu usprawnia gospodarkę naturalnymi lipidami, co ma szczególne znaczenie dla skóry mieszanej, tłustej oraz łojotokowej. Wzmacnia naturalną odporność skóry na działanie czynników zewnętrznych, takich jak otarcia mechaniczne, ekstremalne temperatury lub silny wiatr. Zmniejsza ryzyko zapaleń, podrażnień i przebarwień i stanów zapalnych. Dba o właściwy poziom nawilżenia skóry.
Leczy poważne stany chorobowe skóry, takie jak łuszczyca, egzema i łojotok. Dzięki zdolności do regulacji wydzielania sebum wspomaga leczenie trądziku i matowi cerę tłustą i mieszaną.

 

Jak stosować ?
Nanieś 3-4 krople olejku na otwartą dłoń. Rozetrzyj i wmasuj w tatuaż.
Stosuj 1- 2 razy dziennie.
Ciesz się cudownym dniem!

Zawartość:  Olejek do tatuażu: 50ml + Balsam do brody: 2 opakowania po 60ml

Nasze produkty powstają wyłącznie ze składników naturalnych w warunkach manufaktury, a co za tym idzie poszczególne partie produktu mogą sie nieco różnic mimo starań, ktorych dokładamy by utrzymać powtarzalność jakości produktu.

 

Dodaj opinię

Dodaj opinię, dzięki temu również i Ty otrzymasz wiarygodną informację o produkcie